Telefoon06 23 500 444
Mailinfo@pauladviseurs.nl

Paul Adviseurs ontzorgt u bij het regelen van uw hypotheek en overige financiële zaken; vanaf het eerste moment bij u thuis aan tafel tot aan het tekenen bij de notaris. Door onze onafhankelijkheid, kennis en maatwerk, krijgt u de beste hypotheek met de laagste rente op basis van uw persoonlijke wensen.

Naast de hypotheek, bekijken we ook uw situatie bij overlijden van partner, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Dit zijn meestal niet verplichte verzekeringen, maar wel om dit na te lopen. Schadeverzekeringen bekijken behoort ook tot de mogelijkheden en is vrijblijvend.

Ontzorgen

De klant ontzorgen vinden wij enorm belangrijk

  • wij komen bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek
  • ook helpen door samen de benodigde documenten te verzamelen die de hypotheekverstrekker graag tegemoet ziet.
  • daarnaast zorgen wij ervoor dat de hypotheekaanvraag zo spoedig mogelijk succesvol wordt afgerond
  • Wij nemen uw werk uit handen door ook de taxatie en de notaris te regelen. Het enige wat wij samen zullen doen is de benodigde stukken verzamelen die de hypotheekverstrekker graag tegemoet ziet.

Nazorg

  • Als er wijzigingen plaatsvinden in uw persoonlijke situatie, staan wij open voor een vrijblijvend gesprek om dit te bespreken
  • Aangifte inkomstenbelasting wordt complexer wanneer u het jaar ervoor kosten heeft gemaakt voor het oversluiten of aankopen/verkopen van een woning. Komt u er niet uit? Dan kunnen wij altijd hierbij helpen.