Telefoon06 23 500 444
Mailinfo@pauladviseurs.nl

Paul Adviseurs ontzorgt u bij het regelen van uw hypotheek en overige financiële zaken; vanaf het eerste moment bij u thuis aan tafel tot aan het tekenen bij de notaris. Door onze onafhankelijkheid, kennis en maatwerk, krijgt u de beste hypotheek met de laagste rente op basis van uw persoonlijke wensen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 1. Eerste contact
  Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, per app of per email. Wij komen graag meer te weten over uw wensen. Samen bekijken wij of dit realistisch is en dus haalbaar.
 2. Vrijblijvend gesprek bij u thuis
  Wanneer uw wensen passend zijn voor een mogelijke aanvraag, plannen wij graag een vrijblijvend oriëntatiegesprek in om de mogelijkheden te bespreken.
 3. Hypotheekadvies
  Bij voldoende interesse en vertrouwen in elkaar, zullen we een hypotheekadviesgesprek voeren. Ook dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden.
 4. Hypotheekaanvraag
  Wanneer u alle voordelen en nadelen begrijpt, zullen we over gaan tot een hypotheekaanvraag. Hiervoor zullen we samen alle benodigde documenten verzamelen. Wij helpen u hiermee en verder wordt alles voor u geregeld tot aan de notaris.
 5. Wij helpen u ook met het regelen van de taxatie en het zoeken naar een notaris.
 6. Overige financiële vraagstukken.

Naast de hypotheek, bekijken we ook uw situatie bij overlijden van partner, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Dit zijn meestal niet verplichte verzekeringen, maar wel bom dit na te lopen. Schadeverzekeringen bekijken behoort ook tot de mogelijkheden en is vrijblijvend.